Loading Dogodki

← Back to Dogodki

Ptuj

+ Google Map
Slovenija

Prihajajoči Dogodki

Dogodki List Navigation

Okt 2019

Odprta kuhna

Okt 2019 @ 10:00 - 21:00
Ptuj Slovenija + Google Map

Kulinarična karavana Odprte kuhne še zadnjič letos prihaja v najstarejše slovensko mesto. Na Mestnem trgu bo zadišalo po odličnih jedeh od blizu in daleč. Med 10. in 21. uro bomo vijugali med stojnicami, s katerih bodo vabile slovenske tradicionalne specialitete, mednarodne uspešnice, moderne poulične kreacije ter ustvarjalni krožniki slovenskih chefov.

Preberite več »
Nov 2019

Katarinin sejem

Nov 2019
Ptuj Slovenija + Google Map

Katarinin sejem je zadnji izmed treh sejmov (poleg Jurijevega in Ožbaltovega), ki ima svoj izvor v srednjem veku. V pozni jeseni, ko nam misli uhajajo k adventnemu času, si lahko priskrbimo unikatne izdelke lokalnih in okoliških rokodelcev, različne drobne malenkosti ali pa se samo sprehodimo po starem mestnem jedru, kjer zadiši po bogati kulinarični ponudbi in kuhanem vinu.

Preberite več »
Dec 2019

Ptujska pravljica

Dec 2019 - Dec 2019
|Recurring Dogodek (poglej vse)

An event every year that begins at 12:00am on of december, repeating indefinitely

Ptuj Slovenija + Google Map

Teta Zima in dedek Mraz s spremstvom nas bosta obiskala na pravljičnem Ptuju in nam nasula snežink. Skupaj s škrati nas bodo čarobna bitja popeljala v najlepši čas v letu. Okrašeno nebo nad starim mestnim jedrom bo postalo dom magičnih bitij, ki nam bodo pričarala pravljico na Mestnem trgu. Praznični dnevi s pravljičnim sejmom, drsališčem, kotičkom za otroke in pestrim dogajanjem v srcu mesta bodo potekali od 18. do 30. decembra.

Preberite več »
Avg 2020

Dnevi poezije in vina

Avg 2020 - Avg 2020
|Recurring Dogodek (poglej vse)

An event every year that begins at 12:00am on of avgust, repeating indefinitely

Ptuj Slovenija + Google Map

Pesnice in pesniki iz 15 držav sveta bodo od 21. do 24. avgusta 2020 na Ptuju in 18 drugih krajih po Sloveniji in zamejstvu s poezijo in glasbo nastopili na več kot 60 dogodkih. Edinstveni pesniški festival v tem delu Evrope je vsako leto programsko razkošnejši: letos se festival širi v skrivnostni samostan Žičko kartuzijo, prvič bo festivalska napoved, Večeri pred Dnevi, z večernim dogodkom in poezijo na ladjici po Ljubljanici potekala na Ljubljanski Špici, poleg večernih koncertov in intimnih…

Preberite več »
+ Izvozi dogodeke