novice / 1. julija 2020

Druga digitalna kampanja za promocijo ponudnikov nastanitev in doživetij

V kampanji Zgodovinska mesta predstavljajo skoraj 100 turističnih paketov – 100 razlogov da preživite dopust v zgodovinskih mestih.

Kampanja se pričenja danes in traja do 30. julija 2020, v njej pa predstavljamo skoraj 100 različnih turističnih paketov v zgodovinskih mestih, ki vključujejo nastanitve in dodatno ponudbo mnogih raznovrstnih doživetij:  od številnih tematskih izletov v naravo in raziskovanja sveta nad in pod zemljo, do adrenalinskih doživetij za bolj korajžne, do pravih družinskih počitnic, ki vsebujejo različne aktivnosti za otroke, ki jih povezujejo mnogotere ponudbe kulturnih vsebin. Prav vsem pa je skupna izvrstna kulinarika priznanih kuharskih mojstrov, ki jo lahko okušamo v zgodovinskih mestih.

Do 15. junija 2020 pa poteka  inovativna nagradna igra #mojemesto,  s katero smo se v Združenju zgodovinskih mest Slovenije pridružili vseslovenski motivacijski kampanji ZDAJ JE ČAS. Moja Slovenija  Slovenske turistične organizacije (STO), kjer na sodelujoče čaka več kot več kot 100 privlačnih nagrad, z namenom, da podpremo turistične in druge lokalne ponudnike v zgodovinskih mestih.

Vsi turistični paketi so predstavljeni na spletni strani Združenja pod TURISTIČNI PAKETI, povezava TUKAJ.