novice / 2. oktobra 2020

Podelitev priznanja AMBASADOR ZGODOVINSKIH MEST

Zaradi trenutne situacije v zvezi s Covid-19 je dogodek ODPOVEDAN

Hvala za razumevanje. 

 

14.10.2020

Koper, Oljarna Lisjak

Na slovesnosti v Kopru, bomo podelili priznanj 12 AMBASADORJEM ZGODOVINSKIH MEST, ki so v nagradni igri digitalne kampanje obiskali  vseh 17 zgodovinskih mest in tako prejeli ta najvišji status. 

V poletnem času smo zgodovinska mest izvedle digitalno kampanjo z nagradno igro, #mojemesto, ki smo jo pripravili v sklopu vseslovenske motivacijske kampanje Slovenske turistične organizacije (STO), ZDAJ JE ČAS. Moja Slovenija.

Namen nagradne igre je bil pri ljudeh prebuditi željo po odkrivanju zgodovinskih mest, jih spomniti, da mesta ponujajo veliko zanimivosti in da se jih splača obiskati, odkriti na novo ali pa morda spoznati prvič.

Prek socialnih omrežij  smo Slovence spodbujali naj obiščejo čim več zgodovinskih mest  in sodelujejo tako, da se fotografirajo na eni izmed točk z napisom  Fotografijo je bilo nato potrebno objaviti na Instagram profilu z oznakami @slovenia_historic_towns, #mojemesto . 

V skladu s številom obiskanih mest so obiskovalci osvojili nazive ter se potegovali za nagrade. Naziv bronasti prijatelj so pridobili tisti, ki so obiskali vsaj 3 mesta, srebrni prijatelji so postali tisti, ki so jih obiskali vsaj 6, zlati prijatelji pa tisti, ki so jih obiskali vsaj 10. 

Vabilo najdete TUKAJ.