prireditve / 01.12.2024 - 31.12.2024

Morje zimskih doživetij

S prižigom lučk v parku hotela Kempinski Palace Portorož in z odprtjem največjega pokritega drsališča ob morju v nekdanjem skladišču soli Grando se s 1. decembrom začenja raznoliko decembrsko dogajanje v piranski občini “Morje zimskih doživetij”.

 

Nekdanje skladišče soli se bo v mesecu decembru skrivnostno spremenilo v pravljično deželo, park hotela Kempinski Palace pa bo gostil tradicionalni božično-novoletni sejem, kjer bomo lahko ob glasbi v živo okusili “Vse sladkosti življenja”.

 

V Kristalni dvorani hotela Kempinski Palace Portorož bo 26. decembra potekal že 10. Festival Penin, ki bo ponujal izbrane penine, šampanjce in kulinarične presežke. Program bo popestril koncert ekstravagantnega violinista Pierpaola Fotija z DJ-em.

 

Na odrskih deskah Avditorija Portorož in Tartinijevega gledališča v Piranu se bo zvrstil bogat gledališki in plesno-glasbeni program za vse okuse. Organizatorji napovedujejo silvestrovanje na Tartinijevem trgu, novoletni skok v morje, ognjemet s koncertom na Trgu prekomorskih brigad, za zaključek pa pripravljajo še koncert presenečenja.

 

Povezava do celotnega programa

Podrobnosti

Datum:

01.12.2024 - 31.12.2024

Mesto:

Piran

Organizator

Prizorišče

Telefon:

Spletna stran:

Dodaj v Google koledar