Fest Mest Kranj

Veronika Strnad v Kranju, koncert

Cafe galerija Pungert

30. junij 2023 ob 21. uri

Srčni in pristni ljudje, ki s svojo energijo in lepim namenom preprosto polepšajo dneve, šolani pevki in vsestranski glasbenici Veroniki Strnad najbolj ogrejejo srce in pa pesmi o ljubezni, ki jih zapoje zares doživeto. Ravno pesem o ljubezni ji je prinesla tudi nagrado za mladega obetavnega avtorja in izvajalca na Popevki 2022.

Glasbenica, ki večkrat poudari, da je glasba njeno življenje, strast in ljubezen, najraje ustvarja avtorske pesmi in večkrat združi moči z različnimi izvajalci, tudi družinskimi člani, prav tako znanimi glasbeniki. Na glasbeni oder Kranja Veronika prinaša poigravanje z glasbenimi žanri in poletno razigranost – glasbo, iz katere vre mladostna čutnost.

 

FESTMEST+

Predstava je lahko tudi del vašega paketa doživetij FEST MEST+, ki vključuje:

  • Vodeni ogled mestnega jedra Kranja
    Ob 17.30 zbor pred TIC Kranj (Glavni trg 2), kjer vas pričaka vodič, ki vas bo popeljal po skrivnostih tega čudovitega kraja.
  • Ob 19.00 vas v restavraciji Brioni pričakujejo s tradicionalnim menijem (juha, solata, telečji kare v zeliščnih drobtinah s korenčkovim pirejem, vinska omaka in pečeni šparglji, dnevna sladica). Koroška cesta 10, Kranj.
  • Ob 21.00 koncert Veronike Strnad v Cafe galeriji Pungert (Trubarjev trg 6).

 

Cena celotnega paketa, ki vključuje vodeni ogled mesta, večerjo in koncert, je 16 EUR.

Obvezna predhodna rezervacija paketa!

Kupite paket
Sprehodite se po KranjuDodaj v Google koledar