novice / 13. julija 2023

Nagradna igra Gremo v mesto na kavo

Med poletjem vas vabimo, da v zgodovinskih mestih Slovenije popijete kavo in sodelujete v super nagradni igri.

Med 10. julijem in 31. avgustom želimo med obiskovalci dodatno promovirati zgodovinska mesta, zato smo pripravili nagradno igro z več kot 100 čudovitimi nagradami, ki jih prispeva naših 21 zgodovinskih mest.

Nagradna igra, ki smo jo poimenovali Gremo v mesto na kavo, poteka na naših družbenih omrežjih Instagram in Facebook. Sledilce v nagradni igri vabimo, da obiščejo katero od prijetnih kavarnic oz. gostilnic v starem mestnem jedru zgodovinskih mest, se tam okrepčajo s toplim ali hladnim napitkom in to dokumentirajo v storyju na enem od omenjenih družbenih omrežij, označijo našo stran ter dodajo ključnik (hashtag) #vmestonakavo.

Kdor obišče vsaj eno mesto in objavi story, se že uvrsti v žrebanje za nagrade. Kdor obišče vsaj tri zgodovinska mesta in objavi story, se uvrsti v žreb za večje nagrade, kdor obišče vsaj sedem mest, pa se poteguje za glavno nagrado.

Glavne nagrade:

  • nočitev za 2 osebi v Termah Paradiso z vključenim zajtrkom, celodnevnim kopanjem in vstopnici za obisk Posavskega muzeja Brežice in Vodovodni stolp ter ameriške palačinke v Yogurtlandii Brežice (Brežice),
  • 2 x nočitvi za 2 osebi (+ 2 otroka) v Jenkovi rezidenci (Kranj).

Večje nagrade:

  • Pot piva in svobode: Paket za uživače (Kamnik),
  • večerja za 2 osebi v restavraciji Bottega dei sapori (Piran),
  • vinska degustacija na posestvu Brič za 2 osebi (Piran).

 

 

Žrebanje nagrad bo 6. septembra.