novice / 24. avgusta 2023

Podaljšanje nagradne igre Gremo v mesto na kavo

V Združenju zgodovinskih mest Slovenije vas ponovno vabimo k udeležbi v naj poletni nagradni igri Gremo v mesto na kavo, ki smo jo zaradi ujme začasno ustavili.

Ob uničujočih poplavah, ki so prizadele dele Slovenije, med njimi tudi nekatera mesta, včlanjena v Združenje zgodovinskih mest Slovenije, vsem prizadetim znova izražamo sočutje in podporo.

Iz spoštovanja do dogajanja, ki je bilo v prvih dneh po katastrofi usmerjeno zlasti v odpravljanje najhujših posledic, smo v Združenju zgodovinskih mest Slovenije začasno zamrznili vse promocijske aktivnosti. Po postopnem umirjanju razmer in začetku normalizacije življenja so mesta pozvala, da jih obiščemo in s podporo njihovi turistični ponudbi podpremo tudi njih.

Zato smo se tudi v Združenju zgodovinskih mest Slovenije odločili, da nadaljujemo promocijo mest. Trajanje naše vélike poletne nagradne igre Gremo v mesto na kavo smo podaljšali za en mesec, tj. do 30. septembra. Nagradna igra poteka na naših družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Sledilce v nagradni igri vabimo, da obiščejo katero od prijetnih kavarnic oz. gostilnic v starem mestnem jedru zgodovinskih mest, se tam okrepčajo s toplim ali hladnim napitkom in to dokumentirajo v storyju ali objavi na enem od omenjenih družbenih omrežij, označijo našo stran ter dodajo ključnik (hashtag) #vmestonakavo.

Kdor obišče vsaj eno mesto in objavi story, se že uvrsti v žrebanje za nagrade. Kdor obišče vsaj tri zgodovinska mesta in objavi story, se uvrsti v žreb za večje nagrade, kdor obišče vsaj sedem mest, pa se poteguje za glavno nagrado.

Glavne nagrade:

 

Večje nagrade:

 

Zdaj je idealen čas z obisk mestnih središč, saj se poletni vrvež v mestu umirja. Zgodovinska mesta so tako idealen kraj za dišečo kavico v dobri družbi in čudovitem ambientu.

Prijazno vas vabimo, da v nagradni igri sodelujete tudi vi in tako podprete naša mesta.

 

Sporočilo za medije