prireditve / 30.03.2023

FEST MEST 2023: Ana Čop na Ptuju: Lilamors, glasbeni nastop

Vsestranska in večkrat nagrajena pevka Ana Čop predstavlja svoj najnovejši projekt Lilamors, ki bo kot album izšel kmalu in ga boste na koncertu lahko kupili v predprodaji. Lilamors se posveča združevanju kontrastov, navdih zanj pa je bila lirična poezija, ki se dotika teme smrti, smrti kot del našega življenja. V glasbi, rahlo obarvani z jazzovskim izročilom in poetično liričnostjo, glasbeniki raziskujejo zvočne in žanrske meje z uporabo glasu (Ana Čop), klavirja (Thilo Seevers) in subtilne elektronske zvočne umetnosti (Jaka Arh).

Glas, čist in jasen, razgrinja zgodbe iz tega in drugega sveta, zgodbe o miru in stiski, ljubezni, življenju in smrti, belih rekah in vijoličnem snegu … Privoščite si inovativno glasbeno izkušnjo potovanja jazza na nova ozemlja ambientalne elektroakustične glasbe in nadrealizmu podobnih kolažev slogovnih in tematskih kontrastov.

Nakup in rezervacija vstopnic: Društvo za glasbeno umetnost Arsana – info@arsana.si, tel.: 059 955041 in TIC Ptuj – info@visitptuj.eu, tel.: 02 779 60 11.

Cena vstopnice: 15 evrov.

 

Nakup vstopnic

Podrobnosti

Datum:

30.03.2023

Mesto:

Ptuj

Organizator

Društvo za glasbeno umetnost Arsana

Prizorišče

Kavarna Bodi, 30. marec ob 20.00

Telefon:

059 95 50 41

Spletna stran:

http://festivalarsana.com/

Dodaj v Google koledar